Over de reis

"Masterskip biedt een onvergetelijke levenservaring voor elke leerling die de stap zet om mee te gaan aan boord van de Wylde Swan. Het is een uniek programma voor leerlingen uit 4 havo en 4/5 vwo die zich willen verdiepen in bètavakken."

Als je met Masterskip mee op reis gaat, mis je tussen de 5 en 7 weken school en ga je in plaats daarvan op wereldreis met de Wylde Swan, het tallship van Masterskip. Toch werk je wel aan school, elke dag is er 4 uur zelfstudie en elke zaterdag een uur voor toetsen. Daarnaast heb je workshops over onderwerpen als navigeren op zee en hoe je het beste kunt zeilen. 

 

De route die ik zou gaan varen staat aangegeven op de kaart: van Cuba via de Azoren terug naar Nederland. Dit plan gaat echter niet door: i.v.m. het Corona-virus moest de boot zo snel mogelijk terugkeren naar Nederland. Daarom zal mijn reis vanuit Nederland van start gaan. Verder is er nog niets duidelijk over de route: we zullen zien waar het weer ons brengt! Dit hangt natuurlijk ook af van de landen waar we aan land mogen. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb